Setari Cookie-uri

Luminita Anghel: Nu fac politica cand cant si nici nu cant cand fac politica

Luminita Anghel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am intrebat-o si ne-a povestit despre noua cariera politica, despre momentele cele mai dragi ei si despre relatia cu fanii reamintindu-ne ca succesul in viata inseamna mai mult decat o cariera fulgeratoare sau un nume recunoscut de toata lumea.

Ce aspect al carierei dumneavoastra primeaza la momentul actual: arta sau politica?

Marea mea dragoste a ramas muzica si nu am renuntat la ea definitiv. Am luat doar o pauza mai lunga pentru a intelege mai bine sistemul de protectie a copilului, de a invata legea si de a vedea care sunt nevoile si urgentele din sistem. Politica am inceput s-o iubesc si am invatat tot ce tine de acest domeniu din mers. Eu nu am amestecat lucrurile niciodata si tot ceea ce mi-am propus sa fac am facut bine, pentru ca nu vreau sa fiu criticata.







Lumea politicului este o lume dura. In ce fel considerati ca va ajuta experienta dobandita ca artista, si ca femeie de afaceri, sa va descurcati in hatisurile politicului?

In orice domeniu este greu daca vrei sa faci cariera si sa te decupezi in peisaj de marea multime, facand lucruri speciale. Viata insasi e o lupta grea si dura. Important e ce-ti propui si prin ce mijloace! Eu sunt mandra de faptul ca n-am facut compromisuri pentru a-mi atinge scopurile profesionale.

In noiembrie scriati pe blogul dumneavoastra despre intentia de a infia o fetita, actiune amanata de campania electorala. Interesul acordat copiilor reprezinta un punct important si in agenda dumneavostra politica. Cum credeti ca puteti imbunatati situatia copiilor din Romania in calitate de subsecretar al Autoritatii pentru Drepturile Copilului?

Noi la Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului suntem o echipa mare, de oameni implicati afectiv in tot ceea ce tine de problemele copiilor. Aici nu sunt numai profesionisti, ci omeni carora le pasa cu adevarat de acest domeniu si care se straduiesc sa imbunatatesca sistemul de protectie a copilului prin legi noi sau revizuirea celor vechi. Din aceasta echipa minunata fac parte si eu!

O privire aruncata peste bloguri si peste comentariile cititorilor dezvaluie admiratia pe care publicul o are pentru vocea dumneavoastra. Cum afecteaza aceasta noua etapa din viata dumneavoastra relatia cu fanii? Nu va e teama ca persoane din publicul dumneavoastra cu opinii politice diferite s-ar putea simti instrainati?

Stiu ca fanii mei nu amesteca lucrurile si ca-mi vor iubi vocea si in continuare,facand abstractie de optiunea mea politica. Iar daca patimasii au ales sa nu mai asculte Luminita Anghel doar pentru ca nu impartasesc aceeasi adeziune este dreptul lor de oameni liberi! Dar cum eu nu fac politica cand cant si nici nu cant cand fac politica nu vad care e problema!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.