Setari Cookie-uri

Luminita Anghel: Nu fac politica cand cant si nici nu cant cand fac politica

Luminita Anghel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am intrebat-o si ne-a povestit despre noua cariera politica, despre momentele cele mai dragi ei si despre relatia cu fanii reamintindu-ne ca succesul in viata inseamna mai mult decat o cariera fulgeratoare sau un nume recunoscut de toata lumea.

Cum considerati ca va afecta aceasta schimbare cariera dumneavoastra artistica? Cand vedem un single nou semnat Luminita Anghel?

Nu mai e mult pana la un nou single. Si asta pentru ca stiu ca este asteptat, pentru ca ma roaga prietenii, pentru ca ma intreaba lumea pe strada.

Aveti in palmares o multitudine de premii si v-ati bucurat de succese in fiecare domeniu pe care l-ati ales. Ne puteti spune care este secretul dumneavoastra?

Nu este un secret in a avea succes in aproape tot ceea ce faci! E nevoie de multa ambitie, munca, perseverenta si tenacitate. Nu trebuie sa cedezi in fata dezamagirilor si sa fi intr-o permanenta concurenta cu tine insuti. Sa lasi patimile la o parte si sa vezi unde ai gresit tu mai intai.

Daca ar fi sa alegeti un singur moment din cariera dumneavoastra de care va simtiti mandra, care ar fi acesta?

Sunt destule momente in viata mea de care sunt mandra. Profesional este desigur prticiparea la Eurovision din 2005 si locul obtinut. Personal, fara discutii fiul meu David pe care il ador si cu care sunt si foarte buna prietena!

Ne-am obisnuit sa citim numai despre succese si mai putin despre infrangeri, desi sunt atat de umane. Exista vreun moment in existenta dumneavoastra in care considerati ca ati esuat? Publicul dumneavoastra s-ar bucura sa afle cum ati trecut peste momentele negative si ce ati invatat din aceste experiente.

Esuat e mult spus! Am avut si eu ca toti oamenii dezamagiri in viata, pierderi sau tradari! Am plans, am refuzat sa inteleg, am refuzat sa accept sau am fost impietrita de durere. Dar le-am depasit cu putere si credinta. Eu de felul meu sunt un om optimist, caruia ii place sa rada mult si sa-i faca si pe ceilalti sa rada. Sunt un om caruia ii place sa ajute fara sa astepte nimic in schimb, un om care nu ramane indiferent la durerea celor din jur. De aceea cred ca Dumnezeu mi-a dat putere sa trec peste momentele grele din viata mea!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.