Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai frumoase parti din corpul unei vedete

Un trup de zeita cu o talie sculpturala si picioarele interminabile, reprezinta cu siguranta visul oricarei femei. Insa, un corp fara cusur, se intretine prin fitness intens, tratamente corporale si multe alte activitati de acest fel.

Un trup de zeita cu o talie sculpturala si picioarele interminabile, reprezinta cu siguranta visul oricarei femei. Insa, un corp fara cusur, se intretine prin fitness intens, tratamente corporale si multe alte activitati de acest fel.

Majoritatea vedetelor apleaza la astfel de tratamente, urmand un regim strict, bogat intr-o alimentatie sanatoasa si sport regulat. Exista si exceptii de la regula, care, pentru a arata ca “scoase din cutie”, apeleaza si la alte variante mai putin laudabile, cum ar fi: injectiile cu botox sau clasicul bisturiu.
Am putea incerca si noi sa aratam macar pe jumatatea lor prin exercitii fizice regulate si o alimentatie mai bogata in substante nutritive. Pana atunci, sa descoperim care sunt cele mai frumoase parti din corpul unei vedete:

10. Supermodelul Gisele Bundchen se poate mandri cu cele mai frumoase picioare. Imagine a peste 20 de branduri faiomoase, aceasta a ajuns cel mai bine platit manechin din lume. A declarat ca nu va apela niciodata la chrurgia estetica, dorind sa devina tot mai frumoasa, odata cu trecerea timpului.

9. Inzestrata de la Mama Natura cu o silueta voluptoasa, Beyonce se poate mandri cu cel mai frumos posterior. Silueta ei tip “clepsidra”, a ajuns sa fie dorita si apreciata nu doar de barbati, ci si de femei.

8. Doutzen Kroes, unul dintre modelele Victoria’s Secret, are fara indoiala cel mai frumos abdomen. Corpul sau atent lucrat este etalat de fiecare data cu mandrie pe podiumurile de moda.

7. Dovada ca mai exista inca sani naturali apetisanti si atragatori este actrita Scarlett Johansson. Pe langa o silueta de vis, aceasta are si cel mai frumos bust. Nu degeaba a ocupat locul 3 in topul realizat de FHM, al celor mai sexy femei si locul 6 in topul 100 realizat de Maxim.

6. Sprancele frumoase sunt cele arcuite, asa ca ale Evei Mendes. Putin mai inchise decat nuanta parului, sprancenele ii incadreaza perfect fata si ii evidentiaza ochii mari, caprui.

5. Keira Knightley are cei mai frumosi pometi, care-i ofera o expresie faciala deosebita. Subliniati prin interemediul machiajului, pometii expresivi, ii ofera Keirei un zambet cald, fermecator.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.