Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai frumoase parti din corpul unei vedete

Un trup de zeita cu o talie sculpturala si picioarele interminabile, reprezinta cu siguranta visul oricarei femei. Insa, un corp fara cusur, se intretine prin fitness intens, tratamente corporale si multe alte activitati de acest fel.

4. Actrita indiana, Aishwarya Rai are cu siguranta, cei mai frumosi ochi. Fosta Miss Univers a devenit cunoscuta in lumea intreaga datorita privirii sale seducatoare.

3. Cel mai frumos zambet ii revine lui Natalie Portman. Vedeta are un zambet minunat, pe care si-l afiseaza cu nonsalanta, la fiecare eveniment.

2. Posesoarea celor mai frumoase buze de la Hollywood, este indiscutabil Angelina Jolie. Desi a fost inzestrata cu aceste calitati de la Mama Natura, in timp, vedeta a recurs si la alte tratamente cosmetice pentru a-si mentine voluptatea buzelor. Totodata, actrita foloseste si tratamente naturiste; isi maseaza buzele cu un amestec de ulei de masline si sare.

1. Actrita cu cea mai frumoasa podoaba capilara este minunata Penelope Cruz. Parul ei bogat, ii incadreaza perfect chipul, evidentiindu-i trasaturile speciale.

Foto: www.hepta.ro





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.