Setari Cookie-uri

Aerosmith, istoria unei legende

Aerosmith, trupa cu cele mai mari vanzari din istoria muzicii (aproximativ 160 de milioane de albume vandute in toata lumea) va canta pentru publicul din Bucuresti pe 18 iunie la Zone Arena. Pana atunci, va propun sa urmarim evolutia formatiei rock.

Pe 17 octombrie apare cel de-al 15 – lea album al formatiei, “Devil’s Got a New Disguise”, o culegere de hituri.

La inceputul anului 2007 (aprilie), baietii pleaca intr-un turneu mondial (primul concert este in Brazilia, la Sao Paolo), incluzand si America de Nord, Japonia, America Latina si Asia. Tom Hamilton se alatura turneului, recuperat dupa problemele de sanatate. In septembrie trupa incheie turneul printr-un concert in Chicago.

Momentan, Aerosmith se afla in turneul “Cocked, Locked, Ready to Rock”, iar pe 18 iunie sunt asteptati de mii de fani romani la Bucuresti in formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie).




Trupa nu este cunoscuta numai pentru hiturile lor, ci si pentru energia pe care o emana pe scena (chiar daca majoritatea membrilor formatiei au trecut de 60 de ani), pentru spectacolul impresionant pe care il fac (modul in care Tyler se prezinta, dinamismul lui Perry ) si pentru rock de calitate maxima care iti incanta simturile. Celor care au déjà bilete la concert, le uram distractie placuta si speram sa ii intalnim acolo!

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.