Setari Cookie-uri

Adio Madalina!

"Madalina Manole a murit!" a fost cea mai frecvent folosita propzitie ieri. Vestea socanta a indoliat intreaga tara si a ridicat prea multe semne de intrebare. Iata cateva dintre cele mai importante informatii de pana acum:

"Madalina Manole a murit!" a fost cea mai frecvent rostita propozitie ieri. Vestea socanta a indoliat intreaga tara si a ridicat prea multe semne de intrebare. Iata cateva dintre cele mai importante informatii adunate pana acum de colegii nostri de la 9AM:

Artista a decedat in ziua in care implinea 43 de ani.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, in aceasta dimineata, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni, iar incidentul a fost anuntat in jurul orei 6.30, chiar de sotul sau.

Sotul Madalinei Manole, Mircea Petru, a dormit in pat cu artista in noaptea de marti spre miercuri, cand s-a produs decesul acesteia, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov.

"Se presupune ca Madalina Manole a luat un pumn de pastile, in jurul orei 2.00-2.30. Sotul ei a gasit-o cazuta in holul casei si a sunat la 112", au mai spus sursele citate.

Trupul Madalinei Manole a fost dus la INML

Trupul Madalinei Manole a fost dus la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", unde medicii legisti urmeaza sa faca, joi, necropsia, pentru a descoperi care a fost cauza decesului, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Mai mult, medicii legisti vor preleva probe din stomacul artistei pentru a vedea daca Madalina Manole s-a intoxicat cu medicamente sau cu o anumita substanta, analizele definitive fiind gata in cateva saptamani. Totusi, joi, medicii ar putea identifica ipoteze ale decesului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, pana acum nu se stie care a fost cauza decesului, daca artista a inghitit medicamente sau o alta substanta.

Langa trupul Madalinei Manole nu a fost gasita nicio folie cu medicamente, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov.

Potrivit aceleiasi surse, ipoteza inghitirii unor medicamente a venit dupa ce sotul solistei a sunat miercuri dimineata la 112 si a spus ca artistei i-ar fi rau, dupa ce a inghitit mai multe pastile. Burada a mai spus, pentru NewsIn, ca trupul Madalinei Manole nu a fost gasit intr-o balta de sange.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.