Setari Cookie-uri

Adio Madalina!

"Madalina Manole a murit!" a fost cea mai frecvent folosita propzitie ieri. Vestea socanta a indoliat intreaga tara si a ridicat prea multe semne de intrebare. Iata cateva dintre cele mai importante informatii de pana acum:

Una dintre ipotezele decesului este inghitirea de insecticid, fiind informatii ca o sticla cu o substanta care i-ar fi putut provoca moartea ar fi fost gasita langa trupul Madalinei Manole, insa oficialii nu confirma, momentan, aceasta ipoteza.

Un procuror de la Parchetul Capitalei cerceteaza moartea Madalinei Manole

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti se afla la casa Madalinei Manole, unde impreuna cu politistii cerceteaza moartea artistei, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Anchetatorii strang probe de la casa solistei si iau declaratii apropiatilor, printre care sotul si parintii Madalinei Manole, care se afla in locuinta la aceasta ora.

Madalina Manole a lasat un mesaj de adio sotului sau pe telefonul mobil

Mircea Petru a gasit pe telefon, in jurul orei 9.00, un sms ce i-ar fi fost trimis de catre sotia sa inainte de presupusa sinucidere. Continutul mesajului nu a fost facut public, insa se pare ca Madalina Manole ar fi scris ca stie ca este iubita si ca ii pare rau.

"Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat ca artista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineata, in fata casei Madalinei Manole din Otopeni.

Madalina Manole isi mai dorea un copil

Cantareata declara in februarie ca isi mai doreste un copil, pe langa micutul Petru, in varsta de un an.

"Mi-as mai dori un copil. Acum... cum o vrea Dumnezeu!", spunea artista, intr-un interviu pentru saptamanalul Formula AS.

Cu acelasi prilej, artista afirma ca, dupa nasterea primului sau copil, Petru, se simte mai puternica, mai curajoasa si mai plina de vitalitate.

"Am impresia ca, literalmente, sunt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu, parca pana acum, am pasit pe drumul vietii in semi-obscuritate, iar acum s-a facut cu-adevarat lumina. Traiesc implinirea suprema", spunea ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.