Setari Cookie-uri

Adio Madalina!

"Madalina Manole a murit!" a fost cea mai frecvent folosita propzitie ieri. Vestea socanta a indoliat intreaga tara si a ridicat prea multe semne de intrebare. Iata cateva dintre cele mai importante informatii de pana acum:

Cantareata avea planuri si in privinta carierei, intentionand sa lanseze la iarna un album de colinde.

Madalina Manole declara in ultimul post pe blog ca s-a recompus sufleteste si ca merge mai departe

Madalina Manole si-a inceput articolul prin salutul cititorilor, pe care ii anunta de lansarea noului album si despre o noua fata a siteului www.madalinamanole.ro, dupa cum le promisese.

"Hei, prieteni! V-am promis de ceva vreme un album nou si o fata noua a site-ului! Iata ca a venit si momentul concretizarii acestor doua promisiuni!", era primul rand al articolului.

"Albumul ,,09 MADALINA MANOLE” a ajuns deja in magazine iar www.madalinamanole.ro ramine calea noastra deschisa de comunicare pentru tot ceea ce simtim sa ne spunem! Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse in acest rastimp, fiecare avind emotia si povestea lui in care va veti regasi cu siguranta, atit voi indragostitii cit si voi, mai putin norocosii in iubire", scria Madalina pe blog despre noul album.

Cat despre ea, Madalina scria in acelasi articol ca ".. M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata! Restul e… miscare de rezistenta!".

Pe acelasi subiect, mai poti citi pe 9AM:

Colegii de breasla exclud ideea sinuciderii Madalinei Manole

[BIOGRAFIE] Fata draga cu parul de foc lasa un gol in muzica romaneasca

Sursa: 9AM

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.