Setari Cookie-uri

Top 10 celebritati singure si fabuloase

Au peste 30 de ani, sunt singure si se bucura de o viata ca in povesti. Celebritatile de la Hollywood au invatat ca nu au nevoie de un barbat pentru a avea incredere in ele, a se distra sau a reusi in cariera. Iata cele mai ravnite burlacite din randul starurilor:

6. Sandra Bullock

Castigatoare a unui premiu Oscar, Sandra Bullock s-a despartit de sotul sau din cauza infidelitatii acestuia. Actrita a reusit sa treaca peste suferinta provocata de divort cu ajutorul fiului sau adoptiv, Louis. Anul Nou a gasit-o pe Sandra in compania lui Ryan Reynolds, fostul sot al lui Scarlet Johansson.

5. Jennifer Aniston

Despartirea de Brad Pitt a determinat-o pe Jennifer Aniston sa isi piarda pentru totdeauna increderea in barbati. Desi a mai avut relatii esuate cu actori precum Vince Vaughn, Tate Donovan sau cantaretul John Mayer, vedeta nu se sperie de singuratate, fiind tot timpul inconjurata de prietene. In presa internationala au aparut zvonuri conform carora Jen intentioneaza sa adopte un copil.

Reality TV personality Kim Kardashian arrives at the 16th Annual Critics' Choice Movie Awards in Hollywood, California January 14, 2011. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
4. Kim Kardashian

Kim Kardashian este cea mai cautata si urmarita celebritate de pe site-urile de socializare. Frumoasa vedeta se bucura de cea mai infloritoare perioada a sa pe plan profesional. Premiera reality show-ului “Kourtney and Kim take New York” a fost vizionata de peste 3 milioane de oameni. Publicatia britanica Dailymail a publicat cateva imagini cu focoasa bruneta si noul iubit al acesteia. Imagini aici.

3. Eva Longoria

Dupa despartirea de Tony Parker, Eva Longoria a marturisit ca este fericita ca isi poate vedea de viata ei. Chiar daca nu a trecut mult timp de la finalizarea divortului, actrita din “Neveste Disperate” si-a gasit o noua iubire, Eduardo Cruz, fratele mai mic al lui Penelope Cruz.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.