Setari Cookie-uri

Top 10 celebritati singure si fabuloase

Au peste 30 de ani, sunt singure si se bucura de o viata ca in povesti. Celebritatile de la Hollywood au invatat ca nu au nevoie de un barbat pentru a avea incredere in ele, a se distra sau a reusi in cariera. Iata cele mai ravnite burlacite din randul starurilor:

2. Scarlett Johansson

Scarlett regreta decizia de a se desparti de Ryan Reynolds si isi vrea fostul sot inapoi. De aceea face tot posibilul pentru a o indeparta pe actrita Sandra Bullock de Reynolds. Conform site-ului www.showbizspy.com Johansson a numit-o pe Sandra o “tarfa insetata de barbati”.

Actress Charlize Theron walks along the court during Game 1 of the 2010 NBA Finals basketball series between the Boston Celtics and the Los Angeles Lakers in Los Angeles, California June 3, 2010. REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL ENTERTAINMENT)
1. Charlize Theron

Dupa o relatie de noua ani, Charlize Theron s-a despartit anul trecut de Stuart Townsend din cauza faptului ca pasiunea disparuse, iar iubirea se transformase in recunostiinta. In presa au aparut speculatii privitoare la o idila intre actrita si Keanu Reeves. Zvonul nu a fost niciodata confirmat de cei doi.

Un articol Amelia Ciurica




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.