Setari Cookie-uri

Ce are in comun Luana Ibacka cu modellingul?

Luana Ibacka este una dintre cele mai linistite vedete autohtone. Ea reuseste foarte bine sa fie nu doar o persoana publica, ci si o anonima in ceea ce priveste viata personala.

Luana Ibacka este una dintre cele mai “linistite” vedete autohtone. Ea reuseste foarte bine sa fie nu doar o persoana publica, ci si o anonima in ceea ce priveste viata personala.

Luana si-a luat inima in dinti si a decis sa faca ceva care sa iasa din zona ei de confort. De ziua sa, vedeta si-a facut cadou un shooting de 900 de fotografii. Aceasta a declarat:

De multi ani ezit si evit sa particip la sedinte foto, intrucat destinatia lor clasica - comunicarea unor noi emisiuni, sedinte de machiaj sau stil de moda - nu au legatura cu cea mai profunda stare pe care, de obicei, o poti comunica prin fotografie, o frantura din ceea ce traiesti.
De fiecare data cand vine ziua mea, incerc sa identific ce imi doresc mai mult si mai mult, exceptand desigur "sa fim sanatosi" si celelalte lucruri materiale, care se pot rezolva. Anul asta am vrut fotografii.
Implinesc o varsta care suna bine, 44 de ani! Cel mai mult mi-a placut sa zic 33, dar a trecut. Pana la urmatoarea cifra rotunda sau pur si simplu atractiva pentru viata mea, am dorit sa imortalizez felul in care arat si simt in acest an
.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.