Setari Cookie-uri

Tratament VIP pentru Shakira

Cu doar cateva zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine saptamana aceasta la Bucuresti in cadrul Emagic Summer Fest, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru ca diva columbiana sa se simta ca acasa.

Cu doar cateva zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine saptamana aceasta la Bucuresti in cadrul Emagic Summer Fest, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru ca diva columbiana sa se simta “ca acasa”.

Tratamentul de care Shakira se va bucura la Bucuresti este unul demn de o adevarata vedeta internationala. Pentru a crea o ambianta placuta, in care artista sa se simta cat mai confortabil, cabina ii va fi decorata cu mobilier de colectie, lucrat manual: o canapea mare, umpluta cu puf de gasca, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelasi material si o oglinda marocana.

Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune si piersici), micile gustari, chipsuri si bomboane asortate, precum si ceaiuri de diferite arome, racoritoare dietetice, apa plata si nu in ultimul rand bere romaneasca Ciuc Premium.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.