Setari Cookie-uri

Citeste aici scrisoarea de la Moni catre Irinel

Credeati ca s-a terminat totul? Ei bine, se pare ca inca nici nu a inceput.

Credeati ca s-a terminat totul? Ei bine, se pare ca inca nici nu a inceput.

Monica Gabor i-a trimis recent un mail lui Irinel Columbeanu, in care solicita pasaportul fetitei si isi ameninta fostul sot ca va cere din nou custodia fetitei. Ziarul Libertatea a intrat in posesia scrisorii:

Draga Iri, Insist sa imi comunici numarul de pasaport al Irinei, data eliberarii lui, precum si durata de valabilitate a acestuia. Tot astfel, in ceea ce te priveste! Faptul ca imi trimiti o informatie incompleta nu ma ajuta la absolut nimic, tot astfel cum pozitia ta nu este una constructiva si in interesul Irinei. Cum ti-am spus telefonic (si nu inteleg de ce insisti sa iti scriu si pe e-mail), am in vedere sa plec cu Irina in 13 iulie 2011 catre Los Angeles si sa ma intorc pe 30 iulie 2011.

Pentru a-ti da liniste cu privire la aceasta calatorie, ti-am spus si mi-am asumat sarcina de a iti asigura transportul si cazarea catre si de la L.A. Fata de noile tale «solicitari» vreau sa iti comunic urmatoarele lucruri pe care vreau sa le ai si sa le pastrezi FOARTE CLAR IN MINTEA TA, ca sa incetezi sa taraganezi plecarea mea si a Irinei in strainatate:

Irina va merge cu mine in Los Angeles ca sa revada locuri pe care le-a cunoscut si care ii sunt dragi, precum si sa revada si sa mentina legaturi normale cu prietenii ei de acolo. Decizia de a merge in L.A. este a mea si nu a ta! Tu urmeaza sa te decizi daca accepti sau nu invitatia mea de a fi prezent cu noi, atat si nimic mai mult!

Irina va locui cu mine, in apartamentul meu (te rog sa intelegi acest lucru in felul urmator: Irina va locui numai cu mine si cu nimeni altcineva pe toata durata vizitei in L.A.). Acest lucru pentru mai multe motive: in primul rand, pentru ca este vorba de perioada de timp pe care judecatoarea mi-a acordat- o mie sa o petrec cu fiica noastra; in al doilea rand, pentru ca la acest moment am posibilitatea materiala de a ii oferi Irinei, pentru prezent si pentru viitor, acest apartament in L.A. Acest apartament poate fi foarte bine a doua casa a fiicei noastre! Nici nu iti imaginezi ce camera frumoasa i-am pregatit!

In privinta numelor persoanelor cu care Irina se va intalni! Draga Iri, cata vreme Irina a stat in L.A., de ce nu ai intrebat si nu te-au preocupat astfel de lucruri?! De ce intrebi acum?! Dar pentru ca intrebi (indiferent de scopul intrebarii tale), vreau sa iti spun ca in principal as vrea sa ne revedem prietenii si cunostintele din L.A., oamenii care ne-au fost aproape si la bine, si la rau sau mai bine zis «si la rau, si la bine»!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.