Setari Cookie-uri

Citeste aici scrisoarea de la Moni catre Irinel

Credeati ca s-a terminat totul? Ei bine, se pare ca inca nici nu a inceput.

Eu as vrea sa ii vezi gradinita de aici si sa ii cunosti educatoarele (o sa vezi ce conditii exceptionale sunt aici). Am putea vedea si o scoala privata, de perspectiva, pentru Irina! Te rog asadar ca in 12 iulie, cand ne vedem la tribunal, sa imi dai pasaportul Irinei, ca sa pot pleca cu ea in Los Angeles pana in 30 iulie, cand ma intorc si ti-o las tie.

Daca nu o sa imi dai pasaportul in 12 iulie, am sa vorbesc cu avocatii in legatura cu ce trebuie sa fac fata de pozitia ta de refuz! Poate ca pentru acest motiv, adica acest refuz abuziv si nejustificat al tau, asa si cum judecatoarea ta spunea ca ai putea sa faci, o sa ii cer chiar ei reincredintarea Irinei catre mine!

Daca intr-adevar o iubesti pe Irina, nu ii termina viata, nu ii inchide portile! Vreau sa iti spun ca nu trebuie sa te gandesti prea mult! Avand in vedere ca o iubesc pe Irina mai mult decat orice pe lume, normal ca vreau sa ii fie si tatalui ei bine. Din acest motiv nici nu vreau sa vorbesc cu nimeni din presa, nu vreau sa spun nimic rau despre tine, nu ma duc la nici o emisiune, nu acord nici un interviu.

Compania nu asigura altor persoane transport si cazare, dar pot sa ma ocup eu de asta! Irina trebuie sa aiba libertate, trebuie sa aiba viata privata. Nu vreau sa creasca si sa spuna ca parintii ii sunt dezbinati, ea are nevoie de noi, are nevoie sa stie ca o iubim si ca ne respectam!




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.