Setari Cookie-uri

Zavoranca ne povesteste cum face sex!

Razboiul abia a inceput. Oana nu se opreste aici.

Razboiul abia a inceput. Oana nu se opreste aici.

Vedeta a hotarat sa faca marturisiri incendiare, prezentand pas cu pas partida de dragoste dintre ea si Mirco Maschio:

Era in jur de opt seara. Am intrat in camera ca intr-o pestera. Lumina era aprinsa, insa nu se auzea nici musca. Nu tu un radio, un televizor. S-a oferit sa-mi ia geanta. L-am refuzat. Ne-am asezat pe canapea si am inceput sa vorbim. La un moment dat, s-a apropiat de mine si mi-a spus: <<De cand imi doream aceste buze sa le pup!>>. Eu am avut un comportament putin salbatic. Era prima oara cand eram cu el in intimitate.

L-am rugat sa povestim, eu despre mine, el despre el. Mi-a zis ca nu e nevoie, ca stie tot despre mine, ca a facut o cercetare amanuntita pe internet si a aflat ca sunt cea mai accesata vedeta din Romania si ca e mandru ca sta de vorba cu mine, ca o are in fata pe Oana Zavoranu. Mi-a complimentat buzele, ochii. Incepusem sa ma plictisesc si a simtit nevoia sa dea drumul la televizor. Era o emisiune de stiri si m-a intrebat daca asa e mai romantic. Si a inceput sa-mi povesteasca despre munca lui, despre agricultura si utilaje agricole. Trecusera patru ore, iar eu simteam ca nu mai rezist. I-am spus ca trebuie sa plec, dar ma voi intoarce.

Din secunda in care am plecat, m-a sunat din trei in trei minute si mi-a dat o gramada de SMS-uri. M-am intors. In camera era bezna si el statea intins in pat cu laptopul, imbracat in bermude si un tricou. M-a chemat sa-mi arate ceva interesant, asa ca m-am pus pe burta langa el. Mi-a spus: "Vai, ce frumoasa esti in lumina care bate de la laptop! Pot sa te pup? Nu vrei sa dam bluza jos? Ala ce este, un sutien? De ce porti sutien, ca tu ai sani frumosi si nu ai nevoie de sutien!" Mi-a confiscat pantofii si i-a ascuns ca sa nu pot pleca. Pe mine ma amuza teribil situatia.

Se facuse ora 04.00. L-am rugat sa-mi dea pantofii, sa plec, si mi-a cerut la schimb sutienul. I l-am dat pentru ca bluza pe care o purtam imi permitea sa plec fara. M-am ridicat si s-a pus in usa, amenintandu-ma ca tipa daca incerc sa ies. "Ramai. Macar sa te tin in brate in noaptea asta!". A inceput sa-mi spuna cat e el de singur si de trist. Aproape ca plangea. Mi s-a facut mila de el si ne-am intors in pat pentru o scurta sedinta de terapie.

Imi tot spunea ca vrea sa ma tina in brate si, dintr-o data, a inceput sa ma pupe. Este tandru omul, nu am ce zice! Cateva minute mai tarziu a inceput sa traga foarte hotarat de blugi si de bluza, soptindu-mi ca ma vrea de ani de zile. Totul s-a terminat dupa zece minute. Zece minute de sex cu tot cu preludiu, in pozitia misionarului. Nimic spectaculos, totul clasic si monoton. Fara orgasm!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.