Setari Cookie-uri

Zavoranca intoarce foaia

Dupa ce ne-a povestit in cele mai mici detalii cum face sex, este timpul sa ii vedem si o latura mai sensibila.

Dupa ce ne-a povestit in cele mai mici detalii cum face sex, este timpul sa ii vedem si o latura mai sensibila.

Scandalul dintre Oana si Marco Mischio a luat o alta intorsatura, cei doi continuand sa se certe prin sms-uri. Potrivit Libertatea, Zavo il numeste pe fostul iubit al Cristinei Rus, un marlan batran, frustrat si jalnic, care aproape a violat-o.

Mirco:

"Potoleste-te cu amenintarile si vezi-ti de orice ai face tu. Baga-ti mintile in cap si nu ma confunda cu altcineva."

Oana:

"Mirco, nu o sa-ti mearga din pacate pentru tine sa minti ca nu ai nici o legatura cu ziarele din Romania. Ti se strange latul de minciuni in jurul gatului.. Vrei sa pari altceva decat ceea ce esti in realitate. Daca cumva indraznesti sa ma dai in judecata voi scoate la iveala lucruri pe care nu ti le imaginezi. Sunt foarte periculoasa cu ordinarii si mincinosii. Tu ai mintit si m-ai calomniat din primul moment cand ai zis ca nu stii cine sunt si te-ai trezit cuplat cu mine, ca nu sunt genul tau de femeie. Un barbat adevarat nu proceda asa. Tu ai calculat tare prost cu cine ai ales sa faci pe mironosita. Cel mai prost. Am toate dovezile cat te-ai rugat de mine sa ma vezi, cat ai insistat sa vin in Italia si la ce ore m-ai sunat. Crede-ma ca nuiti doresti un razboi cu mine. Nu ai nici o sansa. Te sfatuiesc sa incetezi orice si sa uiti acest subiect daca mai vrei sa fii porumbelul pacii. Daca ma pornesc sunt letala. Nu doresc asta."

Mirco:

"Oana, eu nu stiu nimic despre asta, sunt in Italia si nu stiu despre ce vorbesti, ciao."

Oana:

"Am inteles ca desi tu nu stii nr de tel de la ziare???... Suni si ameninti ca ma dai in judecata.... rau faci pt ca atunci am sa te dau si eu pentru ca ai zis ca sunt urata si nu vrei sa-ti strici reputatia alaturandu-ti numele de o asemenea femeie. Esti jalnic si observ ca nu ai terminat frumos cu nici o femeie din viata ta. Te sfatuiesc sa stai cuminte ca sa nu avem probleme. M-ai jignit cand elegant era sa nu comentezi nimic. Nu esti barbat si regret fiecare secunda cand din mila si tristetea pe care o afisai am stat in preajma ta. Te-ai facut de ras si nu te pune cu mine ca nu ai vreo sansa, nu a castigat nimeni in fata mea. Nu ma fa sa dau presei mesajele de la ore tarzii cand ma rugai sa vin sau alte lucruri care te pot face praf. Zi mersi ca ti-am resuscitat imaginea moarta. Nu te pune cu mine ca te distrug. Am material cat sa regreti ca ai indraznit sa spui ceva urat de mine. Vezi-ti de plictiseala si de viata ta anosta."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.