Cica s-a ingrasat, cica are celulita

Cica s-a ingrasat, cica are celulita
Kudika
19 August 2011

Libertatea anunta cu litere de-o schioapa “Cristina Rus s-a ingrasat si are celulita”. Am asteptat imaginile cu entuziasm. Sa va spun drept, intotdeauna mi-a placut Cristina Rus – din toate punctele de vedere. E frumoasa, e talentata, e desteapta si nu-i deloc vulgara. In plus, la evenimentele la care am intalnit-o, s-a purtat foarte frumos cu presa.

Cristina RusLibertatea anunta cu litere de-o schioapa “Cristina Rus s-a ingrasat si are celulita”. Am asteptat imaginile cu entuziasm. Sa va spun drept, intotdeauna mi-a placut Cristina Rus – din toate punctele de vedere. E frumoasa, e talentata, e desteapta si nu-i deloc vulgara. In plus, la evenimentele la care am intalnit-o, s-a purtat foarte frumos cu presa.

Dar asta nu inseamna ca nu m-as fi bucurat sa-I analizez si ei defectele. Din (ne)fericire, pozele aparute astazi pe Libertatea nu-s deloc atat de interesante pe cat anunta tabloidul. Vedeta a fost surprinsa intr-o zi mai proasta, intr-o rochita care nu o avantaja. Insa nu-i deloc grasa si nici celulita promisa nu mi-a satisfacut pofta de carcoteala.

[pozele din Libertatea]

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri