Michael Jackson a fost lasat sa moara pentru ca valora mai mult mort decat viu

Michael Jackson a fost lasat sa moara pentru ca valora mai mult mort decat viu

Unul din cei mai mari artisti din toate timpurile, Michael a fost lasat sa moara, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM, „pentru ca valora mai mult mort decat viu”.

Unul din cei mai mari artisti din toate timpurile, Michael a fost lasat sa moara, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM, „pentru ca valora mai mult mort decat viu”. „Michael Jackson se pregatea sa sustina 150 de concerte si era clar pentru toata lumea ca nu va mai putea face fata, asa ca a fost lasat sa se autodistruga. Pentru industria muzicala, pentru producatori, valora mai mult mort decat viu”, declara Liana Stanciu.

Realizatoarea Magic FM e de parere ca Michael Jackson este unic in istoria muzicala. „Michael Jackson a fost unul din cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor. Stia pe dinafara toate tonalitatile cantecelor pe care le-a compus si le-a cantat, iar el a fost un muzician care a avut un repertoriu foarte bogat. Mi-e foarte greu sa cred ca vom mai avea un artist de talia lui”, mai afirma Liana.

Intr-un sondaj desfasurat pe MaficFM.ro in perioada 16 iunie – 22 iulie 2011, Michael Jackson a fost votat de catre 37% dintre ascultatori cea mai buna voce pop masculina a anilor ’80-’90, fiind urmat de Freddie Mercury (23% din voturi) si Brian Adams (10%).

Vineri este Ziua Michael Jackson la Magic FM, asadar vei asculta cele mai frumoase cantece si povestea megastarului.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri