Setari Cookie-uri

Cele mai picante detalii de la nunta lui Borcea

Ieri a avut loc fericitul eveniment.

Ieri a avut loc fericitul eveniment.

Dupa multi ani in care a fost doar o simpla amanta, Alina si-a vazut visul implinit: a devenit sotie de miliardar. Sincera sa fiu, asteptam cu nerabdare aceasta nunta nu pentru ca ma intereseaza vietile celor doi, ci pentru ca s-a facut atat de multa valva pe seama evenimentului incat vroiam sa vad ce va fi atat de minunat incat sa merite atentia mea.

Sa incepem cu ce ne intereseaza cel mai mult: rochia miresei. Pretul acesteia este de 20.000 de dolari. Nu stiu care este parerea voastra, dar mie mi s-a parut o rochie groaznica. Alina sustine in stanga si in dreapta ca a fost model, asa ca aveam asteptari din partea ei, macar in zona fashion. Cuvantul “impopotonat” este mult prea nesemnificativ in aceasta situatie: inteleg ca materialul folosit pentru confectionarea rochiei este de buna calitate, dar rezultatul final este dezastruos. Parul arata ca si cum ar fi fost facut de bunica, pus pe moate si dat cu apa amestecata cu zahar pentru a rezista (nu stiu daca ati prins acea perioada de "hair styling"), iar machiajul…si o fetita de 10 ani ar zice ca este total gresit.

Tortul a avut 2,50 metri si aproape 50 de kilograme.

Siguranta a fost pe primul loc, cred ca nici printesa Kate nu a fost atat de pazita. Pe langa armata de bodyguarzi, Borcea a hotarat sa foloseasca si un elicopter.

In timp ce dinamovistul jura iubire pana la moarte din nou, fosta sotie se afla in Italia. Probabil ca presiunea era mult prea mare pentru ea, asa ca a decis sa paraseasca Romania pentru cateva zile. Mihaela a participat la Ferrari Days, eveniment sustinut in regiunea Puglia.

Inchei stirea cu valsul proaspetilor casatoriti. Cristi si Alina au dansat pe melodia “Tiempo de Vals” si au avut o coregrafie frumoasa, bine pusa la punct. Punctul culminant a fost momentul in care dinamovistul si-a ridicat mireasa in brate, rochia ridicandu-se si lasand la vedere lenjeria intima a acesteia.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.