Setari Cookie-uri

Care este cea mai cautata operatie estetica din acest an?

Va dau si un indiciu, dar sigur nu ghiciti: sanii sunt expirati.

Va dau si un indiciu, dar sigur nu ghiciti: sanii sunt expirati.

Asadar, cu surle si trambite, cea mai cautata operatie estetica este…remodelarea fundului. De la cine a venit acest trend? Ei bine o data cu nunta lui Kate Middleton, surioara ducesei, a reusit sa le faca invidioase pe toate femeile afisand un corp perfect.

Ceea ce nu stiu toate aceste femei care aleg bisturiul este faptul ca Pippa Middleton practica Pilates, un sport care iti tonifiaza muschii corpului. Dar pentru ele, nu conteaza…este mult mai important sa stea degeaba, sa se plictiseasca si in cateva ore sa fie gata. Munca nu este buna, mai ales exercitiul fizic…da palpitatii la corazon, face corpul sa transpire si machiajul sa curga. Asa ca, prin urmare, mai degraba mergi la clinica si in cateva ore esti gata de plecare decat sa muncesti o viata pentru a avea un corp frumos.

Potrivit chirurgului plastician Constantino Mendita, unul dintre cei mai cautati medici plasticieni din America, 80% dintre femeile care trec pragul cabinetului sau cer remodelarea fundului, 20% dintre acestea fiind mai pretentioase si dorindu-si un fund precum al Pippei, informeaza Stybistro.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.