Setari Cookie-uri

Sa mori de ras! Vezi aici cum arata superfemeia anului 2011

Se vrea a fi femeie cand mai degraba seamana cu un barbat.

Se vrea a fi femeie cand mai degraba seamana cu un barbat.

In urma cu doar doua luni, Jodie Marsh castiga concursul Natural BodyBuilding. Fost model glamour, aceasta este mai degraba o femeie intr-un corp de barbat. Singurul lucru care o da de gol sunt sanii umflati ca doua baloane cu ajutorul silicoanelor.

Femeia arata dezgustator (dupa parerea mea) si sunt sigura ca nu are prea multi pretendenti, insa asta nu o determina sa nu isi spuna “Superfemeia”.

Oamenii ma inteleg gresit. Cand eram mica visul meu era sa devin medic veterinar sau avocat, nu vroiam sa devin celebra. La scoala copiii ma considerau urata asa ca m-am facut model, am vrut sa le demonstrez ca pot face ce am chef.

Acum sunt mandra de mine cand ma uit in oglinda. Inca nu imi vine sa cred ca am un astfel de corp. Ma uit la abdomenul meu si raman uimita, imi place foarte mult. Acum sunt mai frumoasa ca niciodata. Dupa parerea mea, inca sunt foarte feminina. Chiar ma simt o superfemeie. Acum toti care m-au vazut sunt gelosi pe corpul meu.”, a declarat fostul model potrivit HeatMagazine.

Citește și:

Mai “feminina” de atat nici ca poate arata.

[vezi foto aici]

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.