Pe internet circula un filmulet oarecum bizar cu Beyonce.

Invitata la emisiunea “Sunday Night”, Beyonce intra in platou si, cand se aseaza pe scaun, burta i se dezumfla in mod spectaculos. De atunci Lady B si burtica ei buclucasa tin primele pagini ale ziarelor de scandal din intreaga lume.

Sa fie doar un truc pentru a primi si mai multa atentie sau este adevarat? Problema este ca dimensiunea burtii vedetei se schimba de fiecare data: daca acum cateva saptamani Beyonce aparea la lansarea noului sau parfum cu o burta aproape insesizabila (vezi foto aici), in cel mai recent clip al sau, filmat tot in aceeasi perioada, cantareata are o burta imensa (vezi foto aici).

In plus in numarul din noiembrie al revistei Harper's Bazaar, Beyonce apare (cum credeti?)…fara burta cu care se lauda, afisand o silueta perfecta. (vezi foto pe pagina cantaretei de Facebook)

Unii ziaristi si-au exprimat parerea, spunand ca Beyonce nu este insarcinata, ci va adopta un copil sau foloseste o mama surogat, insa vrea ca totul sa se faca in tacere pentru a continua aceasta minciuna.

Chiar este posibil ca o viitoare mama sa aiba un astfel de comportament sau totul tine de publicitate?

Mai jos este filmuletul cu pricina. Momentul in care burta i se dezumfla poate fi vazut de la 00:50. Voi ce parere aveti?
foto main: Liudmila Fadzeyeva Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: