Setari Cookie-uri

CityVille are o doza de euforie marca Enrique Iglesias

Cine este jucator impatimit CityVille?

Cine este jucator impatimit CityVille?

Enrique Iglesias si Zynga (dezvoltatorul CityVille), s-au unit pentru a celebra cel mai recent turneu al artistului, Euphoria, conectand astfel fanii si impatimitii jocurilor, intr-un mod complet diferit.

Jucatorii CityVille pot acum cladi Arena Euphoria, pot vedea un preview al noului videoclip “I Like How It Feels”, pot completa o varietate de quest-uri legate de artist si pot colectiona produse exclusive.


Jucatorii vor putea interactiona cu avatarul lui Enrique, vor fi recompensati cu item-uri legate de hobby-urile si stilul de viata al artistului, isi vor putea construi o Arena virtuala, dedicata turneului Euphoria, in orasul lor, pentru a vedea imagini in premiera din urmatorul videoclip, “I Like How It Feels”.

Este pentru prima data cand jucatorii CityVille pot interactiona cu un artist. Un proiect similar a fost derulat la inceputul acestui an de Zinga, impreuna cu Lady Gaga, pentru Farmville - GagaVille.

Imi place sa gasesc modalitati noi si foarte “cool” pentru a interactiona indeaproape cu fanii mei. Aducand turneul Euphoria in CityVille, nu numai ca ca ma ajuta sa impartasesc acest turneu cu o audienta masiva si foarte generala, dar le ofera fanilor mei, care nu vor vedea live acest turneu, posibilitatea de a lua parte la experienta Euphoria.” a declarat Enrique.


Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.