Setari Cookie-uri

O romanca, subiect de articol pentru Vogue Italy

Unii romani demonstreaza ca se poate.

Unii romani demonstreaza ca se poate.

Celebra publicatie Vogue, considerata Biblia modei internationale, a publicat un articol despre desigerul roman Mirela Stelea, odata cu participarea acesteia la Dubai Fashion Week.

Sotia sportivului Bogdan Stelea devine, astfel, nu doar primul designer roman care a fost invitat la Dubai Fashion Week, dar se si alatura unor nume mari din industria modei, mediatizate de celebra publicatie italiana.

Colectia Mirelei Stelea se intituleaza Loose pentru a explica lejeritatea si confortul pe care le ofera piesele vestimentare.”, mentioneaza cei de la Vogue.

Mirela Stelea a povestit pentru Vogue si un episod derulat intr-un hotel din Spania care a stat la baza conceperii colectiei sale de salopete.

Imi aduc aminte ca, in urma cu un an, eram in lobby-ul unui hotel din Barcelona unde, la un moment dat, a aparut o dmnisoara imbracata intr-o salopeta turquoise din matase naturala. Arata senzational si a atras toate privirile celor din jur. Ne-a taiat tuturor rasuflarea prin aparitia ei. Am decis astfel sa lansez o intreaga colectie de salopete, dorind sa le ofer ocazia tuturor femeilor sa poata trai un asemenea moment de admiratie.”.

Editorii revistei Vogue descriu, cu aceasta ocazie, intreaga colectie prezentata de Mirela Stelea la Dubai Fashion Week, detaliind atat materialele, croiala si culorile, cat si accesorile folosite in prezentare.

Sunt extrem de bucuroasa pentru simplul fapt ca piesele vestimentare create de mine au atras atentia reprezentantilor revistei Vogue. Este un pas extraordinar pentru mine, avand in vedere ca trec de la stadiul de simplu cititor al revistei la subiect al unui articol.”, declara Mirela Stelea.

Mirela Stelea in Vogue Italy
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.