Setari Cookie-uri

Foto: Gina Pistol este o mireasa sexy

Gina Pistol este o mireasa destul de nonconformista.

Gina Pistol este o mireasa destul de nonconformista.

Gina Pistol, una din cele mai frumoase femei din Romania, a intrat, pentru o seara, in rolul miresei Entran si a promovat sexul protejat in spectaculosul club Boa din Bucuresti.

In cadrul unui show cu costume de cabaret, Gina a urcat pe scena, in fata a sute de tineri, imbracata cu o rochita scurta alb-argintie si accesorizata cu un colier cu pietre Swarovski si doua aripi albastrui imense, oferindu-le astfel bucurestenilor un show incitant, pe care nu il vor uita prea curand.

Apoi, pentru a promova sexul protejat, indiferent de circumstante, Gina Pistol a impartit petrecaretilor sute de prezervative Entran, sfatuindu-i sa fie atenti atunci cand fac sex.

Cand eram adolescenta, primele lucruri legate de contraceptie le-am aflat de la prietenele mele bune. Nu am discutat cu mama despre sex pentru ca mi-a fost rusine... Cred ca sunt foarte multi adolescenti care au aceasta retinere in a discuta cu parintii despre lucruri intime, iar pe acestia vreau sa ii incurajez sa aiba intotdeauna la ei prezervative. Campania Entan este extrem de bine venita, in conditiile in care sexul neprotejat poate avea consecinte nedorite si este un risc inutil”, spune Gina Pistol.

Gina Pistol, mireasa Entran
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.