Setari Cookie-uri

Foto: O fotografie super cu fundul lui Nicole Scherzinger

Puternic, rotund, bombat, lucrat,... perfect.

Puternic, rotund, bombat, lucrat,... perfect.

Cam asa ar trebui sa arate orice femeie care se respecta si tine la silueta sa. Nicole Scherzinger a indraznit sa se dezbrace, aparand cu posteriorul la vedere in cartea ce va aparea in curand pe piata, carte ce prezinta peste 248 de posterioare.

Probabil ca Nicole a vrut sa ii arate fostului sau iubit Lewis Hamilton ce a pierdut.

Cantareata s-a destainuit pentru noul numar al revistei americane Shape, marturisind ca este multumita de corpul sau si ca a facut numeroase sacrifii pentru a arata atat de bine:

A fost cale lunga pana am ajuns aici. Am inceput sa alerg si sa imi numar caloriile pe care le consum inca de la varsta de 14 ani. Am incercat toate dietele posibile.

In perioada in care am fost in grupul Pussycat Dolls, am avut destul de multe probleme cu greutatea. Cantarul devenise dusmanul meu deoarece observam ca in momentul in care lucram prea mult, incepeam sa iau in greutate.

Acum la 30 de ani, nu mai am astfel de probleme. Imi accept corpul asa cum este el si chiar am invatat sa ma mandresc cu el. In aceste zile conteaza mult mai mult sa iti gasesti echilibrul emotional. Noul meu motto este <<Fii activa, mananca orice iti doresti, insa cu moderatie si opreste-te la a fi asa de dura cu propria persoana>>"
, a marturisit Nicole.

Vezi fotografia cu fundul lui Nicole Scerzinger aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.