Setari Cookie-uri

El este cel mai dorit barbat din Romania

Gillette Mach 3 Sensitive a organizat marti, 20 decembrie, finala concursului Cel mai dorit barbat din Romania in clubul Fratelli din Bucuresti.

Gillette Mach 3 Sensitive a organizat marti, 20 decembrie, finala concursului Cel mai dorit barbat din Romania in clubul Fratelli din Bucuresti.

Cei 10 participanti alesi in prealabil de catre cititorii site-ului www.sport.ro si-au etalat cunostintele in materie de ingrijire personala, moda, bune maniere, dans si de seductie, iar Adela Popescu, Laura Cosoi si Dana Rogoz, juratele acestui concurs, au decis ca Octavian Patras din Husi, judetul Vaslui merita marele premiu: o excursie de o saptamana la Rio de Janeiro si un panou publicitar dedicat lui.

Primii 10 cei mai votati barbati inscrisi la concursul organizat de Gillette si sport.ro s-au intrecut aseara in cursa pentru titlul de ‘Cel mai dorit barbat din Romania’. Castigatorul este Octavian Patras, din Husi, iar premiul pe care l-a castigat este o excursie de o saptamana la Rio de Janeiro, pentru 2 persoane. De asemenea, imaginea lui Octavian va fi expusa pe un panou publicitar pentru Gillette Mach 3 “Cel mai dorit barbat din Romania” in Husi, orasul de provenienta al castigatorului, timp de 2 saptamani.

Am decis sa particip la acest eveniment pentru ca stiu ca femeilor le plac barbatii care demonstreaza ca au incredere in ei insisi, ca tin cont de tendintele din moda si ca, mai ales, stiu sa se ingrijeasca. Acesta este si motivul pentru care folosesc Gillette Mach 3 Sensitive impreuna cu gelul si balsamul de la Gillette- stiu ca arat mai bine daca pielea mea ramane fina si neiritata dupa barbierit, chiar daca am o piele sensibila.“, a declarat Octavian Patras, castigatorul concursului Cel mai dorit barbat din Romania.

El este cel mai dorit barbat din Romania
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.