Setari Cookie-uri

Minodora slabeste... la maxim

Cori Gramescu o invata cum.

Cori Gramescu o invata cum.

Dupa opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani.

Responsabila in mare parte de forma actuala a Minodorei este Cori Gramescu, alaturi de care artista a tras din greu la sala in aceasta perioada.

La primul antrenament mi-a fost greu sa ridic mainile sus de cinci ori si nu am putut sa ma ridic de jos ca sa fac abdomene. In primele doua saptamani faceam antrenamente de trei ori pe saptamana, iar apoi am inceput sa vin zilnic la sala.

Primul lucru important invatat de la Cori este acela ca trebuie sa-ti controlezi respiratia pentru a putea face sport. Dupa o luna, progresele erau uriase, iar acum ma mandresc ca am reusit sa ajung la 81 de kilograme. Am dat jos 14 kilograme si sunt foarte mandra de mine
”, declara Minodora.

Cori Gramescu mi-a schimbat viata. La maxim! Pe langa orele de sport, Cori mi-a impus un alt stil de viata, iar acum toata familia il urmeaza. Am renuntat la condimentele din comert pentru supe, care sunt pline de chimicale.

Eu puneam condimente pana si in piure-ul de cartofi sau in pilaful de orez. Am renuntat la laptele praf din cafea si la zahar. Inainte puneam patru cuburi de zahar in cafea si lapte condensat, iar acum beau cafeaua fara zahar si cu lapte cumparat din piata
”, continua Minodora.

Chiar daca a slabit 14 kilograme intr-un timp record, Minodora planuieste sa continue antrenamentele si sa mai dea jos cateva kilograme.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.