Kudika
10 Ianuarie 2012

Alo, va pot ajuta?

Alo, va pot ajuta?

Ramona Badescu: Despre frumusete, italience si succes

Ramona Badescu a creat o linie telefonica pentru romanii din Italia

Frumoasa actrita si cantareata Ramona Badescu si-a dorit de ani de zile sa creeze o linie telefonica, un numar la care romanii din Italia sa primeasca tot felul de informatii utile si sa poata cere, la randul lor, ajutor.

In calitate de delegata a Primarului Romei, Gianni Alemanno, vedeta a sarit in ajutorul romanilor care traiesc in Peninsula .

Timp de trei ani de zileam luptat sa creez o linie telefonica care sa furnizeze informatii imediate in limba romana, si am reusit intr-un final. Am creat acest numar de telefon, 060606, prin intermediul Primariei din Roma, pentru toti romanii care traiesc in Italia, iar operatorii raspund in limba romana si pot fi gasiti de luni pana vineri, intre orele 16.00 si 19.00”, povesteste Ramona.

Operatorii furnizeaza imediat toate informatiile utile si necesare tuturor romanilor care dau telefon la acest numar. Odata a sunat o mama disperata care nu-si gasea fata, eu am alertat personal Politia din Roma si am reusit astfel sa gasim fata respectiva…”, a mai completat vedeta care are in continuare biroul sau in Primaria din Roma, cu doua secretare, una vorbitoare de limba romana, iar cealalta, de limba italiana.

Foto: Vedeta care poarta un ceas de 68.000 de euro, cu diamante negre si realizat in editie limitata!

Vizionare placuta

Ramona Badescu vrea sa ajute copiii din Italia

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: