Setari Cookie-uri

Delia Antal stie secretul frumusetii Reginei Angliei!

Delia Antal stie ce trebuie sa faca pentru a fi mereu in centrul atentiei, a avea o piele fina si mereu tanara.

Delia Antal stie ce trebuie sa faca pentru a fi mereu in centrul atentiei, a avea o piele fina si mereu tanara.

Actrita a gasit elixirul tineretii si foloseste acelasi “truc” ca Regina Angliei. De cand traieste la Londra, actrita si regizoarea filmului “DORA” a invatat sa aiba mai multa grija de ea si sa adopte un alt stil de viata, mult mai sanatos. Delia Antal se intretine cu laptisor de matca "Royal Jelly" si se simte minunat.

Iau in fiecare dimineata, dupa ce ma trezesc, o lingurita de miere amestecata cu laptisor de matca. Am un borcanel de 100 gr de laptisor de matca… Stiu ca si Regina Angliei ia acelasi lucru. Royal Jelly este elixirul vietii. Laptisorul de matca este un produs in intregime natural si actioneaza pe toate celulele organismului, creste capacitatea de reglare a activitatii musculare si neurogenice, creste performanta si rezistenta organismului, prevenind aparitia oboselii”, spune Delia Antal.

Atunci cand vrea sa aiba un decolteu de invidiat, Delia Antal recurge la mai multe trucuri.

Imi schimb tot timpul cremele de corp, dar adaug in ele gel cu vitamina E. Pentru fata, decolteu si sani, in loc de felii de castraveti, optez sa-mi pun felii de lamaie, iar pentru par folosesc doar produse naturale de la Aveda si vitamine "Horsetail" - Silica Complex. Pentru intretinere si un tonus bun merg la sala de doua ori pe saptamana si fac yoga cel putin o data pe saptamana, beneinteles este foarte importanta alimentatia, cat mai multe fructe si legume, mai putina carne si produse fainoase, dar este si bine sa mancam de toate, cate putin." a mai adaugat actrita.

Delia Antal
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.