Setari Cookie-uri

Delia Antal, invitata printului la turneul de polo

Frumoasa actrita si regizoarea filmului DORA continua sa dea curs invitatiilor la evenimentele de clasa care au loc in Anglia.

Frumoasa actrita si regizoarea filmului DORA continua sa dea curs invitatiilor la evenimentele de clasa care au loc in Anglia.

Delia Antal, care cunoaste numeroase personalitati, a avut recent ocazia sa fie foarte aproape de Regina Angliei. Delia si cativa prieteni au fost invitatii printului Rashid Al Habtoor din Dubai , fiul unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, seicul Khalaf Al Habtoor, la turneul de polo organizat la Windsor .

La acest eveniment a participat si Regina Angliei care i-a inmanat trofeul chiar printului Rashid Al Habtoor. “Ma bucur ca am avut ocazia de a fi invitata printului Rashid Al Habtoor la acest turneu de polo de la Windsor , care s-a desfasurat anul trecut. De mica mi-a placut lumea printeselor si am fost fascinata de ele, de aceea o parte din filmul “DORA” este despre printesa Diana, asa ca am profitat de ocazia de la turneul de polo si am admirat-o indelung si pe Regina Angliei, prezenta si ea la eveniment.

"A fost o onoare pentru mine sa ma aflu acolo, alaturi de atatea personalitati! Londra mi-a deschis atatea usi si am multe posibilitati aici, de a cunoaste persoane din toate clasele sociale”, a declarat incantata Delia Antal.

Il cunosc pe Rashid de un an de zile prin intermediul unui prieten foarte vechi si drag, pakistanez, Rehan Saed, care este ruda cu fostul presedinte al Pakistanului, Pervez Musharraf. Pe Rehan il cunosc de 7 ani si jumatate de cand am ajuns la Londra prin intermediul sefului meu la acel moment. De fiecare data cand vine la Londra, Rashid ne invita la diferite evenimente, ultima data a fost in decembrie, cand am fost invitata la dinner la casa lui din Londra, apoi in clubul Annabel’s”, a mai povestit actrita.

De altfel, actrita merge destul de des la Windsor , caci adora sa faca echitatie si chiar isi doreste ca la un moment dat sa-si cumpere o casa undeva la marginea orasului, cu o ferma mare de animale.

Merg destul de des la Windsor , la echitatie si profit de orele de calarie ca sa ma relaxez. Imi place mult aerul de la tara:) Mi-ar placea sa stau la periferia orasului, sa am animale multe, pentru ca iubesc natura si animalele de toate felurile, dar din pacate munca nu imi permite pentru ca in industria filmului trebuie sa fii in “buricul” targului! Oricum nu exclud ideea de a-mi cumpara o casa undeva, cu o curte mare si de a avea o ferma mare de animale la momentul potrivit…”, mai spune actrita care se pregateste sa-si lanseze curand filmul “DORA”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.