Setari Cookie-uri

Sorina de la Senzual nu are timp de pierdut. A devenit econoama!

Este o artista frumoasa si ii place sa fie mereu in tendinte si in centrul atentiei.

Este o artista frumoasa si ii place sa fie mereu in tendinte si in centrul atentiei.

Sorina, focoasa bruneta a trupei Senzual, a invatat cum sa economiseasca timpul, asa ca si-a mutat salonul de infrumusetare la ea acasa! A prins o dexteritate maxima atunci cand vine vorba de ingrijirea mainilor, implicit a unghiilor sale.

Am renuntat la programarile la manichiura si am invatat secrete de la saloane, asa ca imi pun singura unghiile false! Am prins cateva trucuri si stiu acum cum sa mi le construiesc si sa mi le intretin singura. E mai simplu asa, nu dau vina pe nimeni cand imi rup cate o unghie din neatentie, mi le ingrijesc ori de cate ori am timp si buzunarul nu are atat de mult de suferit”, povesteste cantareata, care se mai gandeste din cand in cand si la buzunarul sau, caci munceste mult pentru a face economii.

Niciodata nu am putut sa-mi las unghii lungi, desi mi-am dorit. De mica am avut lipsa de calciu si am practicat handbalul timp de 6 ani, unde nici nu se punea problema sa faca parte din echipament pentru ca ma impiedicau. Asa ca ma folosesc de cele false si pentru moment nu am de gand sa renunt”, mai spune Sorina din trupa Senzual.

Sorina Senzual
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.