Setari Cookie-uri

Superstar cu forme acum, tanara bulimica in adolescenta

Are forme si nu ii este teama sa isi arate silueta in videoclipuri si concerte.

Are forme si nu ii este teama sa isi arate silueta in videoclipuri si concerte.

Este vorba despre Lady Gaga, care se afiseaza in public in lenjerie intima, fara a ii pasa de celulita si colaceii de pe abdomen. Insa, cantareata in adolescenta era o tanara bulimica. Ea vomita tot ce manca deoarece isi dorea sa ajunga sa aiba un corp subtirel de balerina.

Obisnuiam sa vomit tot timpul in liceu. Nu sunt o persoana puternica, niciodata nu am fost. Voiam sa fiu o balerina cu un corp micut si subtirel, dar eram o mica italianca voluptoasa, al carei tata o servea in fiecare seara cu chiftelute cu spaghetti. Obisnuiam sa ajung acasa si sa spun <<Tata, de ce ne dai de fiecare data mancarea asta? Eu vreau sa fiu slaba.>> Si el spunea <<Mananca spaghetti>>. Chiar si acum imi este greu cand ma gandesc la perioada aceea, dar trebuie sa vorbesti cu cineva despre asta.”, a spus Lady Gaga.

Cum m-am oprit? Vocea mea avea de suferit din cauza ca vomitam mult prea mult. Acidul in corzile vocale… iti face foarte mult rau. Am scapat de bulimie si sunt mandra ca din tanara bulimica am devenit o femeie normala, care poate manca orice fara a vomita.”, a continuat Lady Gaga informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.