Setari Cookie-uri

Gabriel Cotabita viseaza iubire

Gabriel Cotabita este considerat eternul cuceritor, insa artistul spune ca nu a reusit pana acum sa isi gaseasca jumatatea.

Gabriel Cotabita este considerat eternul cuceritor, insa artistul spune ca nu a reusit pana acum sa isi gaseasca jumatatea.

Cantaretul a concertat de curand alaturi de trupa VH2 in renumitul Club Tribute din Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca inca nu si-a gasit adevarata iubire.

"Multe dintre piesele mele vorbesc despre dragoste, insa eu nu am intalnit inca o mare iubire. Nu stiu daca exista asa ceva precum o mare dragoste, vad ca altora li se intampla, insa mie nu mi s-a intamplat. Asta nu inseamna ca nu mai sper sa-mi intalnesc jumatatea", a declarat Gabriel Cotabita in Club Tribute.

Cat despre atributele femeii care l-ar putea cuceri pentru toata viata, artistul a tinut sa specifice ca nu ii plac femeile geloase.

"Femeia ideala trebuie sa fie femeie. Nu stiu sa spun daca trebuie sa aiba o calitate sau alta. Nu imi plac insa femeile geloase si posesive pentru ca eu, la randul meu, nu sunt gelos si posesiv. Daca o femeie este geloasa, atunci m-a pierdut".

Gabriel Cotabita vorbeste despre femei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.