Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

George Clooney vorbeste pentru prima data despre orientarea lui sexuala. Click aici pentru mai multe detalii.

Femeile din londra se machiaza in locuri publice. O femeie a fost surprinsa in timp ce isi aplica blush-ul si rujul in metrou. Click aici pentru mai multe detalii.

Fast-food-ul, noul iubit al femeilor. De ce am mai avea nevoie de barbati cand iti poti cumpara un burger picant care sa iti satisfaca poftele? Click aici pentru mai multe detalii.

Catalin Josan este favorit la Eurovision 2012. In urma votului juriului, cantaretul a acumulat 98 de puncte cu piesa Call My Name. Click aici pentru mai multe detalii.

Natalie Portman s-a casatorit. Chiar daca nu a declarat nimic oficial, paparazzi au surpins-o purtand o verigheta pe deget. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Jennifer Lopez, femeia barbat. Cantareata apare intr-un pictorial pentru V magazine, unde isi arata latura salbatica si... penisul. Photoshopata la maxim, Jennifer Lopez pare femeia perfecta, plina de muschi si cu un corp perfect. Click aici pentru a vedea pictorialul incendiar. Si pentru a va demonstra ca nu mint legat de Photoshop, dati click aici pentru a vedea cateva poze cu Jennifer Lopez fara perdea, plina de celulita si vergeturi. Asa-i ca acum va iubiti corpul mai mult?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.