Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Inca o stire cu piciorul Angelinei Jolie. Criticii de moda spun ca Angelina a vrut sa o imite pe Jennifer Aniston, purtand o rochie asemanatoare cu cea pe care fosta sotie a lui Brad Pitt a purtat-o in urma cu cativa ani. Singura diferenta pe care Angelina nu o stie este ca Jennifer are picior de o astfel de rochie, pe cand ea nu. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Dupa ce Russell Brand s-a afisat zilele trecute cu o bruneta misterioasa, este si randul lui Katy Perry sa demonstreze ca a trecut peste.... sau poate ca este vorba doar de razbunare. Cantareata a fost surprinsa aseara in compania unui barbat misterios. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Divorteaza Printul Charles? Presa britanica sustine ca printul este pe care sa se desparta de sotia sa, Camilla Parker Bowles, care se pare ca a fost principala sursa a problemelor primului mariaj.

Pepe va fi tatic. Iubita cantaretului, Raluca Pastrama, este insarcinata cu un baietel. Andra si Maruta vor fi nasii bebelusului, informeaza Libertatea.

De ziua ei, Ellie White a primit al doilea inel de logodna din partea lui Doru Tinca, managerul si iubitul vedetei.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi a renuntat de aproape o luna la unul dintre cele mai vechi vicii ale sale: fumatul. Daca ani de zile fumul de tigara l-a insotit peste tot, anul acesta pare ca o sa aiba ocazia sa simta cu adevarat aer proaspat de martie.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.