Setari Cookie-uri

Madonna, Angelina si Smiley vin cu barfele zilei!

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Dragostea nu tine cont de varsta. O batranica de 100 de ani s-a casatorit cu iubirea vietii sale si a tinut mortis sa poarte rochia alba de mireasa. Click aici pentru a vedea un videoclip emotionant.

Bat clopotele de nunta. Cu cine se casatoreste Madonna? Click aici pentru mai multe detalii.

Avril Lavigne lanseaza un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Goodbye. Click aici pentru mai multe detalii.

Vedetele, certate cu logica. Britney Spears, Christina Aguilera, Brooke Shields, Jessica Simpson sau Johny Depp au dat cu bata-n balta, facand declaratii rusinoase si fara sens. Click aici pentru mai multe detalii.

Angelina Jolie mananca… de la McDonald's. Fie ca vrea sa ne demonstreze ca piciorul ei nu sta infometat, fie ca avea pofta de o portie mare de cartofi, Angelina a fost vazuta de curand la un McDrive. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Jessie J a anulat concertul din Australia. “Vocea mea a decis sa mearga la o plimbare. Imi pare foarte rau si imi cer scuze fanilor care erau nerabdatori sa ma vada astazi pe scena.”, a postat cantareata pe Twitter.

Smiley se lauda singur. “Eu sunt baiatul pe care ai visat sa-l duci acasa. Sufletist, loial, amuzant si modest. Sunt tipul pe care ti-ai dori sa-l prezinti parintilor. Te rog, nu face asta. S-ar putea ca mama ta sa ma adopte.”, a declarat Smiley in studioul Kiss FM.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.