Setari Cookie-uri

Madonna, Angelina si Smiley vin cu barfele zilei!

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Trecem la un alt sensibil: “Tu poate credeai ca sunt un tip mai dur, mai macho, dar vreau sa stii ca, pe dinauntru, sunt un ursulet de plus. Prietenii imi spun 'Mister Sensibil' si 'Mister Sensibil' o cauta pe 'Miss Sunshine'. Liciteaza-ma si protejeaza-ma", spune Alex Velea pentru campania „Nababa pentru o zi”.

Delia Matache face nunta. Nu a primit inca inelul, dar se marita. Cantareata a fost ceruta de sotie de iubitul sau, Razvan, pe o plaja exotica din Thailanda. Propunerea a venit in ultima zi din vacanta de o luna pe care cuplul si-a petrecut-o impreuna.

Kelly Osbourne se considera sexy. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi de curand, adoptand stilul scolaritei. Fusta plisata, cordeluta, bluzita alba si sacou. Nimic nou pana aici, orice femeie alege un astfel de stil macar o data in viata. Dar Kelly a exagerat cu o fusta extrem de scurta, care ii punea in evidenta picioarele groase, parca umflate cu pompa. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.