Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Monica, terorizata de Mr Pink. De ce nu mai are voie sa se machieze si sa poarte rochii scurte?

Monica Gabor se destainuie. Vedeta a fost prezenta in emisiunea Cancan Tv, unde a vorbit pentru prima data despre relatia sa cu Mr Pink. Click aici pentru mai multe detalii.

Ellie White a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Sete de noi, iar clipul are la baza o poveste de dragoste complicata. Click aici pentru a vedea videoclipul.

Starurile si sexul. Ce fac vedetele dupa sex? Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Un nou trend in machiaj. Sephora propune machiajul HD. Click aici pentru mai multe detalii.

Atentie, forme periculoase la orizont. Coco, sotia lui Ice T, e pe cale sa provoace un val tsunami. Modelul, in varsta de 32 de ani, a fost vazuta de paparazzi in timp ce se scalda in apa oceanului. La dimensiunile sale, e posibil ca oamenii sa fie evacuati pe o raza de 10 km din zona litoralului. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Justin Bieber este in crestere. Micul cantaret a devenit... major (conform legii noastre). Cap de mop a implinit de curand 18 anisori, pe care i-a serbat pe la toate emisiunile posibile. Si pentru ca este un div cu bani, el si-a facut cadou o casa de peste 10 milioane de dolari. Colac peste pupaza, casa ii apartine lui Ashton Kutcher. Poate ca prichindel vrea sa aiba si el noroc la femeile cougar. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Monica Gabor, mesaj sfasietor postat in miez de noapte! Ce i s-a intamplat?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: