Setari Cookie-uri

Barfele zilei cu Jennifer Aniston si Selena Gomez

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Miranda Kerr canta in japoneza. Modelul este imaginea noului Lipton Limone si, pentru a promova brandul, a trebuit sa faca o reclama destul de comica. Click aici pentru mai multe detalii.

Demi Moore a slabit ingrozitor. Vedeta a fost vazuta pentru prima data de la internarea la dezintoxicare. Click aici pentru mai multe detalii.

Are 42 de ani in buletin si 30 in oglinda. Care este vedeta care are o parere atat de buna despre ea? Click aici pentru mai multe detalii.

De ce nu vrea Enrique Iglesias sa se insoare? Cantaretul este intr-o relatie de 11 ani cu Anna Kournikova, insa refuza sa spuna „Da”. Click aici pentru mai multe detalii.

Alo, da! Aici Usher. Victoria si David Beckham l-au rugat pe Usher sa il sune pe fiul sau, Brooklyn, pentru a ii ura La multi ani. Se pare ca Brooklyn este un fan infocat al lui Usher si, potrivit DailyMail, aceasta a fost cea mai frumoasa surpriza de ziua lui.

Selena Gomez creste. Tanara a luat exemplul divelor de la Hollywood si a inceput sa posteze pe Twitter poze cu ea sexy. Cea mai recenta fotografie este una in costum de baie, intr-o postura deloc decenta. Click aici pentru a vedea fotografia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.