Setari Cookie-uri

Barfele zilei cu Jennifer Aniston si Selena Gomez

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Ce inseamna prietenia adevarata? Nici macar Jennifer Aniston si Courtney Cox nu stiu asta. Actritele erau considerate un exemplu de prietenie adevarata asta pana acum anul trecut, cand Jennifer Aniston s-a indragostit. Se pare ca blondina este atat de fericita cu noul sau iubit, Justin Theroux, incat si-a neglijat complet prietena.

Cunoscutul pilot de raliu Daniel Onoriu se afla acum in viata multumita Andei Adam. Celebra artista a fost cea care a sunat la salvare in urma cu sase ani, acordandu-i lui Onoriu primul ajutor imediat dupa terifiantul accident rutier din cauza caruia a stat in coma si a suferit 20 de operatii.

Gabriel Cotabita, Cristi Minculescu si Mihai Georgescu au facut in aceasta saptamana cele mai frumoase urari ascultatoarelor Magic FM.

"Intotdeauna am asociat primavara cu femeia. Nu stiu de ce. Poate pentru ca, de fiecare data cand rasar ghioceii, si femeile infloresc", spune Gabriel Cotabita.

"Va urez sa fiti frumoase, sanatoase si cat mai fericite. Primavara incepe cu voi. Va iubesc si va imbratisez pe toate. As vrea sa va trec pragul fiecareia dintre voi", a declarat la Magic FM romanticul Cristi Minculescu.

"Am vrut sa iti cumpar luna sa zambeasca doar pentru tine, am vrut sa-l conving pe soare sa te bata cu razele line", spune si solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.