Setari Cookie-uri

Sting si Jessica Simpson vin cu barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Bebelusul lui Dan Negru este la perfuzii de 9 zile. Micutul Bogdan are probleme de sanatate, suferind de enterocolita ulceronecrotica. La doar doua zile dupa ce s-a nascut, baietelul a fost transferat de la maternitate la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, informeaza Libertatea.

Scandal din gelozie intre fosta si actuala iubita a lui Chris Brown. Dupa ce Rihanna a postat pe Twitter o fotografie cu o punga de orez, la care a accesorizat cercei si ochelari de soare (iubita lui Chris Brown este de origine vietnameza) si a comentat “Te voi face jucaria mea”, cealalta femeie a pus pe Facebook un post: “Eu sunt Angelina, Tu esti Jen. Ia adu-ti aminte, la cine este Brad?”, informeaza DailyMail.

Rochita pe care Natalie Portman a purtat-o anul acesta la Oscar (cea rosie cu bulinute – daca nu va mai aduceti minte, click aici pentru a vedea fotografii) a fost vanduta pentru nici mai mult nici mai putin de 50.000 de dolari. Rochita polka dots, creatie haute couture, a fost create de Christian Dior in anul 1954 si imprumutata de actrita Natalie Portman pentru gala Oscar, informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.