Setari Cookie-uri

Mr Pink si Moga vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Tineti-va bine: Mr Pink vine in Romania. Moni anunta ca iubitul sau se pregateste sa ii dea o lectie de viata lui Irinel Columbeanu. "Am invitat-o pe Irina sa ne petrecem vacanta de Paste impreuna, a fost foarte incantata de propunerea de a veni in America, desi initial era timorata sa dea un raspuns afirmativ in fata tatalui ei. Bineinteles ca si tatal ei a fost invitat alaturi de ea, Mr. Pink fiind, ca de obicei, dispus sa ii asigure si lui biletele de avion si cazarea, mai ales ca stie ca are o evidenta problema cu zgarcenia, date fiind toate actiunile lui abominabile in relatia cu mama propriului sau copil. Irina incepe incet-incet sa inteleaga ce se petrece, dar stie ca nu trebuie sa ne pierdem speranta ca intr-o zi vom fi impreuna "pentru totdeauna", asa cum spune Irina. Mr. Pink va veni in Romania sa-l puna la punct pe Irinel", a declarat Monica pentru Cancan.

Citește și:

Liana Stanciu a tinut doliu atunci cand Jon Bon Jovi s-a insurat. „Jon Bon Jovi a fost artistul copilariei mele. Pentur mine era un simbol al masculinitatii si succesului. Eram la liceu cand s-a casatorit si am tinut doliu, atat de rau imi parea.”, a declarat realizatoarea Magic FM.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.