Setari Cookie-uri

Iulia Albu, la un pas de a fi arestata in Dubai

Fashion editorul Iulia Albu a petrecut o saptamana de vis in Dubai, invitata sa fie prezenta la Dubai Bride Show, cel mai cunoscut targ de moda din Orientul mijlociu.

Fashion editorul Iulia Albu a petrecut o saptamana de vis in Dubai, invitata sa fie prezenta la Dubai Bride Show, cel mai cunoscut targ de moda din Orientul mijlociu.

Fashion editorul a fost surprins intr-un bazar de materiale textile din Dubai intr-o rochie alba Ducessa in valoare de 2000 de euro accesorizata in stil propriu, cu o geanta din blana cu oglinzi si deja celebrii ochelari statement ai vedetei. Imaginea, frapanta pentru peisajul local, a produs rumoare printre cei prezenti la fata locului, acestia fiind pur si simplu inmarmuriti la vederea notoriei Flapper Girl ce parea coborata de pe un podium al unei celebre case de moda.

Se pare ca stilul excentricului Fashion Editor a fost pe gustul arabilor, aceasta plimbandu-se relaxata ore bune pe strazile din Dubai, in ciuda recunoscutei retincente arabe privind extravaganta vestimentara, nu de putine ori aceste "experimente" culminand cu arestarea "agitatorilor".

Am vazut Dubaiul cu cele doua fete ale sale, cu saracia, cu luxul orbitor, cu frumusetea, dar si cu partile mai putin atractive, am experimentat din deliciile culinare, am cunoscut femei puternice dincolo de valurile ce le acopereau in mod traditional chipul si am descoperit o reala si surprinzatoare inclinatie a lor catre moda si noutate, ce te transpun intr-o atmosfera de bazar high-class, undeva la limita dintre kitch si sublim si totul se pierde in miresmele orientale care te imbie la fiecare pas”, povesteste fashion editorul.

Iulia Albu in Dubai

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.