Setari Cookie-uri

Afla aici ce preturi vor avea biletele la concertul Lady Gaga

Vreti sa mergeti la concertul Lady Gaga?

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank.

Incepand de azi, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta. Biletele au preturile cuprinse intre 150 si 475 lei, in functie de distanta fata de scena: biletele in picioare, in categoria Gazon A - cele mai apropiate de scena - vor fi 345 lei, in categoria Gazon B 150 lei, iar locurile pe scaune vor costa 185, 245, 275, 315, 325, respectiv 475 lei. Va exista si un numar limitat de bilete in tribuna oficiala - locuri premium, cu fotolii de piele - la pretul de 695 lei.

Citește și:

Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul The Born This Way Ball.

Lady Gaga vine in concert in Romania

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.