Setari Cookie-uri

Video: Asa arata femeia care nu s-a mai epilat de doi ani

Tu in ce tabara esti: pro sau contra epilare?

In tinerete, Julia Roberts a aparut la un eveniment monden neepilata in zona axilei si a fost criticata sever pentru aceasta scapare. Emer O’Toole, o tanara din Marea Britanie s-a pus in locul actritei si s-a simtit chiar bine. De atunci aceasta a refuzat sa se mai epileze, incercand sa fie cat mai naturala.

Emer O’Toole a aparut de curand in emisiunea This Morning, unde a vorbit despre idealurile sale si motivul pentru care nu se mai epileaza:

Exista o adevarata presiune asupra femeilor. Toate prietenele mele foloseau laserul pentru a isi indeparta definitiv firele de par, altele apelau la botox si atunci mi-am dat seama ca nu e ok. M-am intrebat cand o sa se termine asa ceva. Am inceput sa imi analizez propria relatie cu frumusetea si cu corpul meu.

De ce sa ma epilez? Fetele de 11 ani se epileaza cu ceara pentru a scapa de parul nedorit. Nu mi se pare corect. Oamenii se holbeaza si rad cand ma vad asa. La inceput mi-a fost dificil. Imi acopeream intreg corpul. Acum nu mai am nicio problema. Fac asta pentru mine, vreau sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu cat mai naturala. Parul ma face sa ma simt feminina. Nu am un iubit, insa chiar daca as avea, nu m-as epila pentru el. Imi place asa cum sunt acum. ”, a declarat tanara informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.