Kourtney Kardashian, sora cea mare a lui Kim Kardashian, a nascut. “Scott si eu suntem foarte bucurosi sa ii uram bun venit in viata noastra ingerului nostru pretios, micuta Penelope Scotalnd Disick. Suntem binecuvantati. Mami si tati se odihnesc acum.”, a fost comunicatul de presa al lui Kourtney Kardashian, informeaza DailyMail.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu, fratele lui Serban Huidu, s-au casatorit in acest weekend, informeaza Click. Se pare ca cei doi intentionau sa se casatoreasca la sfarsitul anului trecut, insa accidentul de masina provocat de Serban Huidu, in luna noiembrie, le-a dat planul peste cap.

Laura Andresan a luat examenul de bacalaureat. Dupa 15 ani de incercari esuate, profa de sex a reusit sa treaca anul acesta de examenul maturitatii, fiind admisa cu media de 7,71 in tabara victoriosilor, informeaza Cancan.

Timbaland revine in lumea muzicala. Cantaretul a lansat de curand un nou videoclip. Piesa se numeste Hands in the Air si este o colaborare cu Ne-Yo. Va las mai jos cu videoclipul.

Featured foto by Tashatuvango via SHutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: