Catalin Botezatu, operatie pe inima. Designerul are mari probleme cu inima de peste 10 ani, insa ii este teama sa se opereze. “Mi-e frica sa ma operez. Cu interventia chirurgicala pe inima nu e de gluma, exista riscul de a muri.”, a declarat Catalin, informeaza Click.

Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)

Fiul lui Usher este in moarte cerebrala. Kyle, fiul vitreg de doar 11 ani al rapperului american, a fost spitalizat in stare critica dupa ce a suferit un accident de schi nautic, informeaza 9AM.

Diana Dumitrescu, in depresie. “Nu stim de ce ne nastem pe lumea asta si unde vrem sa ajungem si, nici macar nu ne straduim sa aflam. Dar dupa ce toata aceasta drama numita viata se risipeste, dupa ce toate principiile se duc pe apa sambetei, dupa ce copilul din noi moare, dupa ce trece viata asta, ce ramane? Ce mai e dupa? Pentru ce tot efortul de a trai? De a realiza lucruri? Pentru? Nu mai gasesc scopul.”, a scris vedeta pe blogul sau, informeaza Libertatea.

ROA lanseaza un nou videoclip. Piesa promovata se numeste D-aia, iar clipul este filmat alb negru si prezinta cadre cu viata membrilor ROA.

50 de intrebari care iti vor schimba perspectiva asupra vietii

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: