Setari Cookie-uri

Foto: Ea este femeia care i-a luat locul lui Demi Moore

Demi Moore a fost inlocuita cu o femeie cu 21 de ani mai tanara.

Actorii Ashton Kutcher si Mila Kunis, care au evitat sa se pronunte asupra speculatiilor aparute in ultimele luni in presa americana potrivit carora ar avea o relatie, au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se sarutau, sambata, la o petrecere organizata in Los Angeles, relateaza Mediafax.

Cei doi actori se aflau la petrecerea organizata la Los Angeles pentru actorii din distributia lungmetrajului "Jobs", inspirat de viata si cariera cofondatorului grupului Apple Steve Jobs, in care rolul principal este interpretat de Ashton Kutcher, potrivit contactmusic.com.

"Stateau pe o canapea, de aceeasi parte a mesei, iar Mila se juca cu mainile prin parul lui Ashton. Avea cotul asezat pe spatele lui si se juca cu parul lui si ii masa umerii. El s-a aplecat spre ea, i-a soptit ceva si a sarutat-o pe obraz", a declarat o sursa, citata de de publicatia US Weekly.

Citește și:

Mila Kunis, in varsta de 28 de ani, a negat cu vehementa zvonurile despre aceasta presupusa relatie a ei cu Ashton Kutcher, declarand in luna aprilie: "Este absurd! Un prieten e doar un prieten".

In alt interviu, acordat revistei Elle, actrita a spus: "Ne plimbam impreuna. Ne cunoastem de 15 ani. Avem multi prieteni comuni. Ne simtim bine unul in compania celuilalt. Asta e tot!".

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.