Jennifer Aniston face declaratii socante. Un barbat care sustine ca este prieten apropiat cu actrita a declarat ca aceasta i-a marturisit ca iubitul sau, Justin Theroux, nu o satisface in dormitor, informeaza Click.

Laura Cosoi este fericita. Cum a reusit vedeta sa treaca peste despartirea de Smiley? “Eu m-am apropiat foarte mult de Dumnezeu in ultima perioada. Intotdeauna am avut o relatie buna, dar parca in ultimii ani relatia noastra a devenit mai stransa ca niciodata. Ori de cate ori am avut un moment de ratacire, de cadere, m-am rugat mult. Si nu oricum, ci din adancul sufletului.”, a declarat Laura Cosoi, informeaza Libertatea.

Kristen Stewart era intr-o relatie cu Rupert Sanders de sase luni. Leopold Ross, cumnatul lui Rupert, a declarat ca aceasta aventura era mai degraba o relatie serioasa: “Au fost impreuna timp de sase luni. S-au combinat cand au inceput filmarile pentru Snow White and the Huntsman.”, a spus acesta, informeaza TheSuperficial.

Jennifer Lopez a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Goin’ It si este o colaborare cu Flo Rida. Cum vi se pare melodia?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: